Milli eğitim müdürü ve 9 okul müdürüne ceza yağdı!

Milli eğitim müdürü ve 9 okul müdürüne ceza yağdı!
Bir soruşturma kapsamında Çerkezköy'de bulunan müfettişlerin ilçe milli eğitim müdürü ile braber 9 okul müdürüne zimmet ve uyarı cezası istediği iddia edildi.

Bakanlık müfettişleri tarafından Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki şikayetlere yönelik yapılan soruşturmada, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile beraber 9 okul müdürüne yönelik uyarı ve zimmet cezası teklif edildi.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki şikâyetleri soruşturarak rapor hazırlayan müfettişler, İlçe Milli Eğitim Müdürü hakkında 657 sayılı yasanın 125. maddesinin ilgili bentlerinde yer alan kusur ve kabahatler kapsamında birden fazla kez kınama, 1’den fazla kez uyarı, 1 maaş kesintisi cezası istedi.

Milli eğitim müdürünün görevden alınması teklif edildi!

Milli Eğitim Müdürü'ün kamuyu zarara uğrattığı gerekçesiyle idarecilikten alınarak alt görevde görevlendirilmesinin talep edildiği müfettiş raporunda 9 okul müdürü hakkında da zimmet ve uyarı cezası istendi.

kapakligazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.