LİSEDE mide bulandıran olay: Okul müdürü hakkında ŞOK...

LİSEDE mide bulandıran olay: Okul müdürü hakkında ŞOK...
Elazığ’da bir lisede yaşanan mide bulandıran olay, CİMER’e yazılan şikayetle ortaya çıktı. Okul müdürü G.C.’nin kendisini taciz ettiğini ihbar eden bir kız öğrencinin soruşturmasında 7 kız çocuğunun daha aynı müdür tarafından tacize uğradığı tespit edildi

Elazığ'da bir lisede okuyan bir kız öğrencinin okul müdürü tarafından cinsel tacize uğradığı iddiasıyla başlayan olay, daha fazla öğrencinin benzer iddialarla ortaya çıkmasıyla genişleyen bir soruşturmaya dönüştü. Okul müdürü G.C., 28 Mart'ta gözaltına alındıktan sonra 29 Mart'ta adli kontrolle serbest bırakıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili idari soruşturma başlattı ve G.C.'nin zorunlu izne ayrıldığı belirtildi.

Elazığ Barosu avukatlarından Eda Vural, soruşturmanın eksik ve usule aykırı yönleri olduğunu belirtti. Özellikle çocukların ifadelerinin alınma süreci ve tutuklama talebinin reddedilmesi konularında sıkıntılar olduğunu vurgulayan Vural, dosyada delillerin karartılma ihtimali olduğunu dile getirdi. Gerekli önlemlerin alınmadığını savunan Vural, müşteki ve tanıklara baskı yapılmasının önüne geçilmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkması için tutuklamanın tedbiren uygulanmasını Adalet Bakanlığı'ndan talep ettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum