Yusuf Tekin'e ağır eleştiri: Bu ülkenin Milli Eğitim Bakanı, eğitimle ilgilenmek yerine oy istiyor!

Yusuf Tekin'e ağır eleştiri: Bu ülkenin Milli Eğitim Bakanı, eğitimle ilgilenmek yerine oy istiyor!
Habertürk canlı yayınında yerel seçim sürecini değerlendiren Gazeteci Faruk Aksoy: "Bu ülkenin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin eğitimin sorunları ile ilgilenmek yerine belediye başkanına oy istiyor. Bunları yapmamalıydı." dedi...

Gazeteci Faruk Aksoy, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i şu sözlerle eleştirdi:

BÖYLE BİRŞEY İLK KEZ GÖRÜYORUM

''Ben 22 yıl devlet memurluğu yaptım. Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak çalıştım yaptım. Türkiye tarihinde şunu ilk kez görüyorum. Bu bizim devletimizi yeniden yerine oturtmamız adına söylüyorum, önemli birşey.

Bir öğretmen dersten çıksa, 2-3 saat okulun dışında bir yere gitse, okul müdürü öğretmen okula döndükten sonra sorar, 'Hocam nerdeydin, dersi neden bırakıp gittin ?' der.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI OY İSTİYOR!

Ben tarihte şöyle birşey görmedim. 25 milyon öğrenci, 1 milyon öğretmen, bunlardan sorumlu Milli Eğitim Bakanı gelmiş bizim evin altındaki, aşağıdaki mahallede belediye başkanına oy istiyor. Hocam, sana ülkenin eğitimini emanet etmişiz. Sen yerel seçimde Ahmet kazanır, Mehmet kazanır!!!! Sanane!!! Önemli değil bunlar. Bunları yapmamalıydı. Bütün bu süreç İstanbul'da Ekrem İmamoğlunu istesenizde istemesenizde bir lidere dönüştürdü.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum