Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler çağrısında bulundu!

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler çağrısında bulundu!
Memur-Sen Başkanı Yalçın, katılmış olduğu toplantıda memurlarla ilgili olarak 3600ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın son zamanlarda kamu çalışanları arasındaki ayrımcılığa neden olan 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı personelinin taleplerine yönelik 31 Mart yerel seçimler öncesi son çağrısını yaptı.

1. DERECEYE 3600 EK GÖSTERGE

Memur- Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Kamu personel rejiminde kademe/derece ilerlemesi ile ek göstergeyi irtibatlandıran bir süreç hayata geçirilmeli, her bir kadro ünvanının birinci dereceye yükselebilmesi sağlanarak birinci dereceye erişen kamu görevlilerinin ek göstergeleri en az 3600 olmalıdır. Eğitim-öğretim hizmetinin aksamadan yürütülmesi için emek sarf eden genel idare hizmetleri, teknik hizmetler, yardımcı hizmetler ve diğer hizmet sınıflarında çalışanların mali ve özlük hakları iyileştirilmeli; eğitim-öğretim sınıfı çalışanlarına sağlanan haklar kendilerine de tanınmalıdır” ifadelerini kullandı.

YARDIMCI HİZMETLER SINIFI SON DAKİKA AÇIKLAMA

Yalçın, yardımcı hizmetler sınıfı personelinin genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmesi, özlük haklarının iyileştirilmesi, ek göstergelerinde artışa gidilmesi, gibi birçok konunun gündemlerinde olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
46 Yorum