Ocak Ayında Taban ve Teşviklere Zam Gelecek Mi?

Ocak Ayında Taban ve Teşviklere Zam Gelecek Mi?
6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde sağlanan anlaşmaya göre, memur ve memur emeklilerinin maaşlarına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı

Ocak ayında %8 zamma ek olarak enflasyon farkı eklenecek ve zam oranı bellli olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ise çeşitli platformlarda yağtığı açıklamalarda ciddi şekilde çalışanlara Ocak ayında zam sinyali verdi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

1.Basamak Sağlık Çalışanlarının ücretleri temel maaş+ taban şeklinde 2. ve 3..Basamak Sağlık Çalışanlarının ücretleri temel maaş + taban + teşvik şeklinde ödeniyor. 

Ocak ayında temel maaş ve tabana hükümetin verdiği oranda zam gelecek.  Ancak teşvik ödemelerine memur zammına gelen zam gelmeyecek. Teşvik ödemeleri kazanılan puana göre o günün mali durumu ve gelire göre hesaplanıyor. Teşvik artışından karar Sağlık Bakanlığının. Hükümetin vediği %'lik zam teşviği bağlamıyor. 
sağlıkpersoneli

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.