Sendika Genel Başkanı Tutuklandı

Sendika Genel Başkanı Tutuklandı
Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Eş Genel Başkanı Selma Atabey, kendisinin de aralarında olduğu sekiz sendika yöneticisi hakkında ‘terör örgütüne üye olmak, örgütü yönetmek ve örgüt propagandası yapmak’ suçlarından açılan dava kapsamında tutuklandı.

Selma Atabey’in de aralarında bulunduğu sekiz SES yöneticisi hakkında ‘terör örgütüne üye olmak, örgütü yönetmek ve örgüt propagandası yapmak’ suçlarından açılan davanın ikinci duruşması Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün yapıldı.

Önceki dönem SES Eş Genel Başkanı Gönül Erden’in tutuklu olarak yargılandığı davada mahkeme, Selma Atabey için de tutuklama kararı verdi. Gönül Erden'in tutukluluk halinin ve tutuksuz sanıklar hakkındaki adli kontrol hükümlerinin devamı yönünde karar alan mahkeme, davayı 3 Ekim’e erteledi.

Mazeretli olduğu için dünkü duruşmaya katılmayan Selma Atabey, hakkında verilen bu kararın ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.