2 öğretmenden acı haber!

2 öğretmenden acı haber!
Emekli öğretmen Osman Yalçın ve Ali Osman Güner Kaftan hayatını kaybetti

Emekli öğretmen Yalçın vefat etti

İzmit Plajyolu sakinlerinden emekli öğretmen Osman Yalçın (90) vefat etti

İzmit Cumhuriyet Mahallesi- Plajyolu sakinlerinden emekli öğretmen Osman Yalçın (90) yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı vefat etti. Esma Yalçın’ın eşi, Kurtuluş Yalçın, Canan Yalçın ve Pınar Yalçın’ın babaları olan Osman Yalçın’ın cenazesi cenazesi yarın (9 Ağustos 2023) ikindi namazını takiben Kartepe İlçesi Sarımeşe Merkez Camii’nden kaldırılarak defnedilecek. Demokrat Kocaeli Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Ali Osman öğretmeni kaybettik!

Söke Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden Emekli Öğretmen, Ali Osman Güner Kaftan hayatını kaybetti.

Söke bu sabaha kötü haberle uyandı. Söke’nin sevilen isimlerinden, emekli öğretmen Ali Osman Kaftan, hayata gözlerini yumdu. Söke Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden emekli olan 70 yaşındaki Ali Osman Kaftan’ın ölüm haberi tüm sevenlerini yasa boğdu.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Kaftan’ın cenazesi, 8 Ağustos Salı 2023 Bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Söke Asri mezarlığına defnedilecek. Ayrıca taziyelerin Kuşadası ilçesindeki Davutlar Mahallesi’nde bulunan Sadegül Sitesi’nde kabul edileceği duyuruldu.


mansetaydin/demokratkocaeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.