Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve sınıf öğretmeni hayatını kaybetti

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve sınıf öğretmeni hayatını kaybetti
Halfeti eski Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sabahattin Korkmaz ve Sakarya Bahçelievler Gazi İlkokulu sınıf öğretmeni Hakkı Çelik vefat etti

Cenaze namazına Halfeti kaymakamı Zikrullah Erdoğan da katılım sağladı.

Halfeti Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

“Kaymakamımız Zikrullah ERDOĞAN, vefat eden Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz merhum Sabahattin KORKMAZ’ın cenaze törenine katıldı. Kaymakamımız, merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.”

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Evli ve 5 çocuk babası olan Sabahattin Korkmaz daha önce ilçede bulunan birçok okulda görev yapmıştı. Korkmaz ayrıca 2006-2010 yıllarında Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Eğitici Bilgisayar Formatörü olarak görevlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü acı haberi duyurdu!

Bahçelievler Gazi İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Hakkı Çelik vefat etti. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu.

Müdür Savaşçı, “Eğitim camiamızın değerli bir üyesi, Bahçelievler Gazi İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hakkı Çelik'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Hakk'ın rahmetine kavuşan merhum meslektaşımız Hakkı Çelik'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı. 
 

urfanatik/halk54

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.