Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kim Atanacak?

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Kim Atanacak?
kamuajans.com İşte Bakan Yusuf Tekin'in Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İçin Düşündüğü O İsim. Ayhan Işık KİMDİR ?

Şu ana kadar İl Milli Eğitim düzeyinde Trabzon,Hatay ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde değişikliğe gidildi.

Meb'de Yeni Atamalar: Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü için adı geçenler! haberimizde aktarmıştık.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Bakan Yusuf Tekin'in şu an Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü görevini yürüten Ayhan Işık'la görüştüğü ve bu görüşme sonrası Ayhan Işık'ın Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine gelmesine artık kesin gözüyle bakıldığı ve bu hafta içi bu görev değişiminin yapılmasının beklendiği iddia ediliyor.

Ayhan Işık KİMDİR?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

1972 yılında Kastamonu İlinin Tosya İlçesinde dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Görevine Samsun/Vezirköprü Lisesi Tarih Öğretmeni olarak başladı. Sırasıyla Çankırı/Kurşunlu ve Ankara/Beypazarı ilçelerinde öğretmenlik yaptı. 2009 yılında Ankara Beypazarı Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Aynı lisede ve Beypazarı Anadolu Lisesi’nde Müdür Vekilliği görevlerini üstlendi. 2014-2016 yılları arasında Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü ve 2016-2022 yılları arasında da Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Ayhan IŞIK, 1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamıştır.

kamuajans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum