Cezaların ardından Milli Eğitim'de derin sessizlik

Cezaların ardından Milli Eğitim'de derin sessizlik
Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü usulsüzlük iddialarının ardından gelen cezalar nedeniyle sessizliğe büründü.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü"nde meydana geldiği iddia edilen yolsuzluk, usulsüzlük ve mobing uygulamalara ilişkin daha önce resmi yazı ile bu iddiaların doğru olmadığını ve hiçbir personelin ceza almadığını bildiren Çaycuma Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin incelemesi sonucunda ard arda gelen cezalardan sonda derin bir sessizliğe büründü.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Görevden alma, maaştan kesme, kademe ilerlemesinin durdurulması ve bir yol boyunca halk eğitim kurslarından men edilmesi gibi cezaların ilgililere tebliğ edilmesinin ardından, konunun basına yansıması ve haber yapılası üzerine Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü, Halk Eğtim Müdürü ile birlikte usta öğreticilerle toplantı yapıp, kurum ve kurum personeli  hakkında CİMER'e şikayette bulunulmasını yasaklamış, ayrıca öğretmenlerin özel hayatına da müdahale eden talimatlar verilmişti. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Bu konunun da basına yansımasının ardından Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü sessizliğe gömüldü.Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü'nde görevli öğretmenlerin CİMER'e şikayet yasağı ve özel hayata müdahale şeklindeki yönlendirme ve baskılara yoğun tepki gösterdikleri belirleniyor.

yeniadimgazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum