Depremde hayatını kaybeden 5 öğretmen toprağa verildi

Depremde hayatını kaybeden 5 öğretmen toprağa verildi
Depremde hayatını kaybeden öğretmen Arzu Yurtgan (46), Merve Görüş, öğretmen çift İlker (33) ve Çiğdem Görgülü, Cemile Çeneli Aydın (32) toprağa verildi.

Biyoloji öğretmeni Arzu Yurtgan toprağa verildi

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Kahramanmaraş Abdülhamid Han Anadolu Lisesi'nde görev yapan Biyoloji öğretmeni Arzu Yurtgan (46), depremde enkaz altında kaldı. Depremden 6 gün sonra cansız bedenine ulaşılan öğretmenin cenazesi memleketi Tokat’a getirildi.

Karşıyaka merkez caminde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Yurtgan’ın ailesi ve yakınları başta olmak üzere öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yurtgan’ın cenazesi Şeyh-i Şirvani mezarlığında toprağa verildi.

Kahramanmaraş’ta yaklaşık 3 yıldır görev yapan Arzu Yurtgan’ın bekar olduğu öğrenildi.

ENKAZDA KALAN REHBERLİK ÖĞRETMENİ MERVE, BOLU'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Rehberlik öğretmeni Merve Görüş’ün, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşadığı apartman depremde yıkıldı. Ekiplerin binanın enkazında yaptığı çalışmayla Görüş’ün cansız bedenine ulaşıldı.

Diyarbakır’ın Eğil ilçesindeki Alparslan Anadolu Lisesi’nde görev yapan Görüş’ün cenazesi, memleketi Bolu’ya getirildi. Alpagut Camii’nde bugün kılınan cenaze namazına Merve Görüş’ün yakınları ile Bolu Valisi Erkan Kılıç, il protokolü ve çok sayıda kişi katıldı. Bekar olan Merve Görüş'ün cenazesi, Alpagut Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Aksaraylı öğretmen çift ve çocukları toprağa verildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Aksaraylı öğretmen çift İlker (33) ve Çiğdem Görgülü (32) ile çocukları Begüm (11) ve Eralp'in (5) cenazesi, Aksaray'da toprağa verildi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde Onikişubat ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalan coğrafya öğretmeni İlker Görgülü ile anaokulu öğretmeni Çiğdem Görgülü ile çocukları Begüm ve Eralp’in, yapılan çalışmalarda bugün saat 03.00 sıralarında cenazelerine ulaşıldı.

Aksaray’a getirilen ailenin cenazesi, Sarıyahşi ilçesinde toprağa verildi.

Cemile öğretmen 8 aylık hamileymiş!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, apartman enkazında kalan 32 yaşındaki Türkçe öğretmeni Cemile Çeneli Aydın´ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde toprağa verildi. Cemile öğretmenin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki imam hatip ortaokulunda 2 yıldır Türkçe öğretmeni olarak görev yapan, 8 aylık hamile Cemile Çeneli Aydın'ın (32) ailesiyle oturduğu apartman, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde yıkıldı.

EŞİ VE KIZI SAĞ OLARAK ENKAZDAN ÇIKTI

DHA'da yer alan habere göre arama-kurtarma çalışmaları sırasında, enkazda Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı; eşi Ozan Aydın ile kızı Öykü Ada (5) ise enkazdan sağ çıkarıldı.

CENAZESİ MANİSA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Cemile Çeneli Aydın'ın cenazesi, Manisa'nın Alaşehir ilçesine getirildi. Cenazeye, aile yakınlarının yanı sıra Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör ve yakınları katıldı.

Cemile Çeneli Aydın'ın cenazesi, Çarıkkaralar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.