Eğitim Bir Sen: Başarı belgesi bazı çalışanlara verilmedi!

Eğitim Bir Sen: Başarı belgesi bazı çalışanlara verilmedi!
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Şehmuz Önlü, deprem bölgesinde gönüllü çalışan Milli Eğitim çalışanlarına başarı belgesi verilmesinin yerinde bir karar olduğunu belirtirken bu belgenin bazı çalışanlara verilmediğini belirtti.

Eğitim camiasında gönüllü olarak deprem bölgesindeki faaliyetlere katılan öğretmenlere Başarı belgesi ile ödüllendirme yapılacağı haberi güzel ve yerinde bir karar olmuştur diyen Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Şehmuz Önlü “Yaşanılan depremlerin ardından başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, uluslararası yardım kuruluşları, bölgede çalışan gönüllüler ve eğitim camiamızın ortaya koyduğu çaba ve üstün dayanışma, bu felaket karşısında birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiğimizi göstermektedir.

Eğitim camiamızın tüm neferleri tüm benliği ile deprem bölgesinde tüm zorluklara rağmen yardıma koşmuştur. Deprem bölgesine giden kurumların başında yer alan milli eğitim teşkilatı başta altyapı olmak üzere bölgede her türlü çalışmaların merkezinde yer almıştır. Batman Milli Eğitim çalışanları büyük bir kısmı hem yerel hem de deprem bölgesine bizzat Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gönüllü olarak çalışmalara fiilen katılım sağlamıştır.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Eğitim camiasında gönüllü olarak deprem bölgesindeki faaliyetlere katılan öğretmenlere Başarı belgesi ile ödüllendirme yapılacağı haberi güzel ve yerinde bir karar olmuştur. Ancak bazı çalışanların teklif edilmediği ile ilgili haberler eğitim camiasında üzüntüye sebep olmaktadır. Birlik ve bütünlüğün hayati önem taşıdığı bu zor günlerde tutum ve davranışlar deprem sonrası oluşan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna zarar vermektedir.

Yetkililer tarafından konun tekrar değerlendirilerek devlet memurları kanunu kapsamında verilecek başarı ve ödül belgelerinin görev alacak herkese verilmesi yerinde bir karar olacaktır” denildi.

batmantarafsiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.