Eğitim camiasından acı haber! 3 öğretmen hayatını kaybetti!

Eğitim camiasından acı haber! 3 öğretmen hayatını kaybetti!
44 yaşındaki matematik öğretmeni Ömer Zımba, matematik öğretmeni Selahaddin Ertaş ve öğretmen Fahriye Badur Özyılmaz vefat etti.

Amansız hastalığa yenik düşen Ömer öğretmen toprağa verildi

Sakarya-Serdivan 21 Haziran İlkokulu, Atatürk Ortaokulu ve son olarak Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi’nde matematik öğretmeni olarak görev yapan 44 yaşında bir çocuk babası Ömer Zımba, bir süredir amansız hastalıkla savaşıyordu. Zımba, durumunun kötüleşmesi üzerine hayatını kaybetti.

Araçta fenalaşan öğretmen hayatını kaybetti 

   WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Serdivan'da yaşayan matematik öğretmeni okul çıkışında aracıyla evine giderken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

arifiye Necmettin Erbakan Fen Lisesi'nde matematik öğretmeni olarak görev yapan Selahaddin Ertaş, okuldan çıkıp arabasıyla eve giderken fenalaştı. Aracını kenara çeken Ertaş'ı görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde Ertaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Bafralı Öğretmen Genç Yaşta Hayata Veda Etti

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Aslen Bafralı olan ve görevi gereği Artvin’in Arhavi ilçesinde bulunan öğretmen Fahriye Badur Özyılmaz kansere yenik düşerek hayatını kaybetti
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum