Eğitim camiasını yasa boğan olay! Müdür yardımcısı hayatını kaybetti

Eğitim camiasını yasa boğan olay! Müdür yardımcısı hayatını kaybetti
51 yaşındaki Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Lisesi'nin başarılı müdür yardımcısı Abdullah Hasçelik vefat etti.

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Lisesi'nin müdür yardımcısı ve daha önce İscehisar Mesleki ve Teknik Lisesi'nde de görev yapan Abdullah Hasçelik, 51 yaşında yaşamını yitirdi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

26 Ağustos 2023 tarihinde vefat eden Abdullah Hasçelik eğitim camiasını yasa boğdu. Merhum Hasçelik Afyonkarahisar Dumlupınar Mahallesi'nde Şekerci esnafından merhum Ziya Hasçelik'in oğluydu. Abdullah Hasçelik, Vasfiye Hasçelik'in eşi Hilal Hasçelik ile Şimal Hasçelik'in de babasıydı. 

Defin işlemleri Afyonkarahisar Kocatepe Asri Mezarlığı A Kapısı'nda gerçekleştirilecek. Abdullah Hasçelik, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı olarak eğitim camiasına katkı sağlamış bir isim olarak biliniyordu. Cenaze namazı bugün öğle namazını müteakip Paşa Camii'nde kılınacak.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Afyonkarahisar'da derin üzüntüye neden olan bu kaybın ardından, merhum Abdullah Hasçelik'e Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, eğitim camiasına başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

afyonkenthaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.