Şube müdürü ve okul müdürü hakkında idddialar

Şube müdürü ve okul müdürü hakkında idddialar
Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü S.A. ve İhsan Yılmaz İlkokulu Müdürü G.D. hakkında Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri soruşturma başlattı.

Yapılan soruşturma neticesinde S.A. Zonguldak Kozlu ilçesine atanırken İhsan Yılmaz İlkokulu Müdürü G.D.’nın Van iline atandığı öğrenildi.

Süleyman Adıyaman’ın Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli olduğu dönemde devamlı rapor aldığı, rapor neticesinde kurumda olmaması gerekirken her gün kurumda gezdiği belirtildi.

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Harun Akgül Okul Müdürü G.D.’nın  ilişiğini raporluyken resen keserek görevden ayırırken, aynı durumda olan Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü S.A.’ın kurumdan ilişiğini kesmemek için direnmesi ise kafaları karıştırıyor.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Kamuoyu adına soruyoruz!

1.    İlişiği kesilmeyen Şube Müdürü S.A. ile H.A. arasında ne gibi bir ortaklık var?

2.    Kdz. Ereğli İl Milli Eğitim Müdürlüğünü sendikamı yönetiyor?

3.    Eğitim BİRSEN Ereğli Şube Başkanı F.Y. ve Memur Sen Başkanı K.A. , H.A.’e S.A.’ın ilişiğini kesmemesi için baskı mı yapıyor?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

4.    H.A. yaklaşık 5 ay önce MEB Müfettişleri tarafından yapılan soruşturma sonucu çıkan kararı neden uygulamıyor?

5.    Müfettiş raporu yokken hastalanmayan S.A ne hikmetse Bakanlık müfettişleri tarafından görev yeri değiştirince hastalanıyor. Buna hangi hastane, hangi hekimler rapor veriyor?

6.    Bakanlık müfettişlerinin verdiği kararı mahkemeye taşıdınız mı?

7.    Mahkeme sonucuna kadar rapor aldığı ve gideceği Kozlu İlçe Milli Eğitim’de iş gücü kaybına sebep olup kamuyu zarara uğrattı mı?

8.    İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan Bakanlık Müfettişlerinin vermiş olduğu kararın uygulamamasına neden göz yumuyor?

ELMAS TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum