İl milli eğitim müdürü istenmiyor, açıklaması!

İl milli eğitim müdürü istenmiyor, açıklaması!
Millî Eğitim Müdürü, yeterrrr. İktidar mensupları bir an önce milli Eğitim müdürünü istenmeyen adam ilan edip, derhal görevden aldırınız.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ RİZELİ İSTEMİYOR.

Bir kurum Müdürü, bir il Müdürünü düşünün, Aileler okul taşıtları için sözlü- yazılı şikâyet ediyor, dilekçe veriyor dikkate alınmıyorlar 

Sonuç ölümcül kaza.

Müdürün arkasındaki şemsiye kim ki göreve devam ediyor.

Tecrübeli geçmişteki milli eğitim müdürü ile Rize'deki eğitim çıtasını yukarıya çıkaran Milli eğitim şube müdürlerini değiştirip Rize'de yetişmiş Müdür bulamayıp, Boyabat'tan  ilkokul öğretmeni getiriyor müdür yardımcısı yapıyor. 

Sonuç, Rize Eğitimde  Türkiye'de küme düşüyor 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Arkasındaki şemsiye kim ki  müdür göreve devam ediyor.

Rize'yi  eğitim öğretimde  Türkiye sıralamasında,  getirdiği  kadrolarla son sıralara düşürdü

Müdür bey sürekli basında.  Kamuoyunun dikkatini baska yere çekmek için açıklamalar yapıyor.... Okulları boyadık ... okullara kütüphane açtık... vs. Amaç, gerçekleri kamufle etmek.

Arkasındaki şemsiye kim ki  Müdür göreve devam ediyor.

Bir okulda istismardan söz ediliyor,  basına düştü,  Aileler basına konuştu, olayın gerçekleştiği tarih ile günümüz tarihi arasında hemen hemen iki yıl olmasına rağmen, hiçbir disiplin cezası verilmemiş. Sayın Müdür atandığın günden beri korunduğun gibi, sende  istismarcıyı mı koruyorsun.

Şemsiyenin koruması altında ya Göreve devammmm.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
  
Hesap vereceksin Rize Milli Eğitim müdürü...

Bu olay Sümen altı edilemeyecek kadar önemlidir. Bu olay şayet doğru ise Pazar ve Ardeşen ilçe Milli Eğitim ilçe müdürleri sizler de suçlusunuz. 

Şemsiye çek elini Rize Milli Eğitim camiasından cek.

Sayın Cumhurbaşkanımız Çocuklarımızın eğitim seviyesini yükseltmeleri için, Modern okullar, spor salonları ,eğitim araçları bu şehre sağlayacak, sen bu imkanları, atadığın yetersiz kadrolarınla, yetersiz bilgi birikimine sahip geçmişinde hiç bir başarısı bulunmayan isimlerle  heba edeceksin 

Millî Eğitim Müdürü, yeterrrr.

İktidar mensupları bir an önce milli Eğitim müdürünü istenmeyen adam ilan edip,  derhal görevden aldırınız.

 Bütün Rize çalkalanırken, eli öpülesi öğretmenlerimiz sokaklarda göğsünü gere gere gezemezken Neredesin Milli Eğitim MÜDÜRÜ.

Artık bir çek elini Rize milli eğitim camiasından.

Türkiye'de Liseye geçiş sınavları açıklandı, Türkiye'de eğitim sıralamasında Rize kaçıncı sırada, kim açıklayacak Müdür, neredesin, nerelerdesin Milli Eğitim Müdürü

Tedbir alınmadı ölümcül kaza oldu, Eğitimde Türkiye'de kümeye düştük, rezillik diz boyu Türkiye'ye rezil olduk, daha ne olacak ki   bu Müdür görevden uzaklaştırılacak. 

SORUYORUM  DAHA NE OLMASI GEREK.

Soruyorum, AK PARTI Milletvekillerine, il Başkanına, il teşkilatlarına. 

SEVGİLERİMLE.

Bayram Arif TURAN /rizeninsesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
20 Yorum