İlçe Milli Eğitim 13 bin 500 TL Güncel Promosyon Anlaşması

İlçe Milli Eğitim 13 bin 500 TL Güncel Promosyon Anlaşması
Türk Eğitim Sen Gülşehir ilçe yönetim kurulu olarak Mayıs ayında Türk Eğitim Sen'in Gülşehir ilçesinde yetkili sendika olması üzerine şube başkanı Tayfur Urgenç'in çağrısıyla İlçe milli eğitim müdürlüğüne promosyonun güncellemesi ile ilgili dilekçe ile başvuru yapılmıştır.

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonun çalışmaları neticesinde Ziraat Bankası ile görüşmeler yapılmış, Ziraat Bankasının verdiği ilk teklif kabül edilmemiş bankaya fesih dilekçesi yazılmıştır. Gülşehir'de İş Bankası ve Nevşehir'de ki bankalarla görüşmeler yapılmıştır. Yapılan görüşmeler ve teklifler üzerine  Gülşehir'de ki tüm çalışanlardan fesih için muvafakatname istenmiştir.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Hem muvafakatnamelerde yaşanan sıkıntılar hem de  Ziraat Bankası yeni bir teklif yaparak kalan 23 ay'a 17 ay daha uzatma isteyerek 13.746 TL'yi peşin teklif etmesi üzerinde promosyon anlaşması Ziraat Bankası ile güncellenmiştir. Gülşehir'de ki tüm çalışanlara en kısa süre içerisinde ödenecektir. Bu süreçte eğitim çalışanlarının en yüksek promosyon alması için mücadele veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik'e, şube müdürü Uğur Atabey'e, Mutemet Ahmet Gürlek'e ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkililerine, süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. 

Ümit Kılıç
TES. Gülşehir İlçe Başkanı

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.