İLKSAN’da “Biz Yaptık Oldu” dönemi buraya kadar!

İLKSAN’da “Biz Yaptık Oldu” dönemi buraya kadar!
İLKSAN Genel Kurulunu Eğitim Bir-Sen üyesi olmanın gerektirdiği feraset, liyakat, sağduyu ve samimiyetle, sandığın bugününe olumlu bir katkı sunma istek ve iradesiyle, üyenin hakkının korunacağı bir geleceğin mümkün olduğu inancıyla bugün yapılan seçimle tamamladık.

Sevdası üye ve sandık kültürü yerine koltuk üzerine olanların, İlksan’ı ayağa düşürenlerin, ödenen aidatları pula çevirenlerin üye iradesine ket vurduğu, genel kurulda sayısal çoğunluğu elde etmek üzere daha ilçe temsilcisi seçim sürecinde kirli ittifaklara girdiği bir zeminde, hukuk ve ahlak ekseninde sandık üyesinin sesi olduğumuz İLKSAN Genel Kurulu'nun umut dolu bir geleceğe atılan ilk somut adım olduğunu gördük.

Gördük ve inandık ki İLKSAN artık eskisi gibi olmayacaktır. Üyenin iradesini hiçe sayan sorumsuz ve yetersiz yönetim zihniyetinin artık karşısında, üyenin iradesinin tecelli ettiği yeni bir ilksan genel kurulu ve temsilciler bulunmaktadır.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Genel kurullarda alışık oldukları kirli pazarlık düzenleri dahi artık istedikleri sonucu vermediğini görmüş kifayetsiz muhterisler, artık sandığın bir çiftlik ve arpalık şeklinde idare edilmeyeceğinin bilincine varmış bulunmaktadır. 

İLKSAN Genel Kurulu, üyesinin sesi olan vicdan ve vizyon sahibi temsilcilerin dokunuşuyla daha güçlü ve kaliteli bir Sandık inşa etmek, köklü çözümlerle kurumsal bir yapı ortaya koymak, mevcut statükoyu kırmak ve kurumun geleceği ile ilgili doğru bir vizyon oluşturmak için geleceğe doğru atılmış büyük bir adım olmuştur.

Genel Kurul’da verdiğimiz önerge ve delegelerimizin iradesiyle  Genel Yönetimin uçuk maaşları düşürülmüştür. Yeni oluşan yönetime üyemiz olan delegenin seçilmesiyle birlikte kapalı devre yönetim bugün itibariyle tarih olmuştur. 

Cabir Durak, Erhan Gönül, Abdullah Çatı ve Ekrem Bakırtaş’ı yetkili organlara aday gösteren üyelerimize, oylarını esirgemeyen delegelere, şeffaf,adil yönetim sergileyen divana ve bu güne kadar emeğini esirgemeyen teşkilatımıza katkı, katılım ve emekleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Yönetim kuruluna seçilen üyemiz Erhan Gönül’ün şahsında tüm yönetimi tebrik ediyor, üyenin beklentilerini karşılayan başarılı bir dönem diliyorum

Ali DENİZ/ Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum