İş Bankası öğretmenlere 12 bin lira promosyon ödeyecek

İş Bankası öğretmenlere 12 bin lira promosyon ödeyecek
Sivas Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 12 bin lira karşılığında İş Bankası ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Yeni promosyon anlaşma haberi Sarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geldi. Buna göre ise Sivas Şarkışla İlçe MEM, İş Bankası ile 36 aylık kapsamda 12 bin lira karşılığında anlaşma sağlandığını açıkladı. Ödemeler de hesaplara peşin olarak aktarılacak.

12 BİN LİRA PROMOSYON ÖDEMESİ!

Kurum tarafından yapılan açıklamada, ''Millî Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve kurumlarda görevli kadrolu ve sözleşmeli personelin maaş ve diğer ödemelerine ilişkin ihale süreci tamamlandı. Millî Eğitim Müdürümüz Ekrem Yurt, Şube Müdürleri, sendika temsilcileri ve ilçemizdeki banka temsilcilerinin katıldığı ihaleyi Nisan 2023 tarihinden başlamak üzere 3 yıl için Türkiye İş Bankası kazandı. Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem yurt ve Türkiye İş Bankası Şarkışla Şubesi Müdürü Aytaç Doğan arasında imzalanan promosyon anlaşmasına göre 15.04.2023-15.03.2026 tarihleri arasında kurum personelimizin maaşları İş Bankası şubesince ödenecek ve 12700 TL kurum personelimizin hesabına tek seferde yatırılacak. Yaklaşık 6 yıldır maaş ödemelerimizi gerçekleştiren Halk Bankası Şarkışla Şubesine ve değerli personeline , Nisan ayından itibaren kurum personelimizin maaş ödemelerini yapacak olan Türkiye İş Bankası Şarkışla Şubesine ve ihaleye katılan banka temsilcilerine kurumumuza gösterdikleri teveccüh sebebiyle teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Haber1965.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.