İyi Parti'den okul müdürüne tepki!

İyi Parti'den okul müdürüne tepki!
Ordu'da İyi Partili Hüseyin Ağaoğlu, Fatih Anadolu Lisesi müdürüne sert tepki göstererek okul önündeki kaldırımın aylardır onarılmadığını söyledi

Ordu İyi Parti üyesi Hüseyin Ağaoğlu,  Fatih Anadolu Lisesi hakkında yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Okullar açıldı ders zili çaldı. Gözbebeğimiz öğrencilerimiz okul sıralarında yerlerini aldı.

Burası Ordu/ Altınordu ilçesinde bulunan Fatih Anadolu Lisesi'nin olduğu cadde. Okulun öğrenci mevcudu 1200. Bilimi, feni, çevreyi, tarihi, matematiği, coğrafyayı, adabı, toplumsal kuralları eğitimi öğretimi öğrenecek olan gençlerimizin şartlarını kolaylaştıracak veliler, idareciler dışında şehri yöneten seçilmişlerin de bir sorumluğu var.

AYLARDIR BÖYLE

Aylardır tüm uyarılara rağmen bir türlü onarılmayan okul önündeki bu kaldırım başta engelli vatandaşlarımızı yayaları ve okul giriş ve çıkışlarında öğrencilerimize engel teşkil etmektedir. Diğer bir yönüyle de Ordu Büyükşehir’in "düşünen üreten ve yarışan" Ordu imajına zarar veriyor.

BU NE DUYARSIZLIK!

Bu okulda okuyan öğrenciler bile sizin kadar duyarsız değiller ama sizin gibi sorumsuz siyasiler ve idareciler yüzünden maalesef umursuz yetişiyorlar. Kent yönetimi gençlerimizin örnek alacağı duyarlılıkta olmalıdır. Siz siyasiler her lafa başlarken dilinize şiar ettiğiniz ve geleceğimiz dediğiniz gençlerin okullarına girip çıkarken gözlerine soktuğunuz bu duyarsızlığınız şehrin göbeğinde özelliklede  Altınordu belediyesine yakın bir mesafede bulunması  halkın tüm uyarılarına rağmen okul önündeki bu bozuk kaldırımı görmezden gelmeniz gençlerin umursuz dediğiniz hallerinin yetişkinler tarafından dikkate alınmayan, çözüme kavuşturulmayan  sorunların karşılığıdır. Derhal bu yanlışınızı düzeltin.

GÖZ BOYAMAYI BIRAKIN

Yerel seçimlere yaklaştığımız şu zaman diliminde seçmenin gözünü boyamayı bırakın şehrin gerçek sorunlarına el atın düşünmek demek kendini karşısındakinin  yerine koymak demektir. Empati yapmak sempati doğurur. Nobran bir anlayışla bu kenti yönetmeniz halkta size karşı antipati oluşturuyor günün sonunda bu tavrınız sizi zor duruma sokacaktır benden söylemesi.”

orduolay.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.