MEB'de 7 İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Müdürü Oluyor

MEB'de 7 İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Müdürü Oluyor
Milli Eğitim Bakanlığına Yusuf TEKİNin atanmasının ardından başlayan MEBdeki atama ve yer değiştirme fırtınası devam ediyor.

İstanbulun İl Müdür yardımcısı, Kartal ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin İl Müdürü olarak atanmasının ardından sırada 7 ilçe müdürünün olduğu ifade ediliyor. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Özellikle MEB Bakan Yardımcısı Ömer Faruk YELKENCİnin İstanbul İl Müdürü olarak görev yaptığı dönemde yakın çalışma arkadaşı olan ekibindeki isimleri birer birer il müdürü olarak atayacağı ifade ediliyor. 

YELKENCİnin ekibinden, ilk önce Hatice ÖZDEMİR Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış, sonra Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ Hataya ,Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU  da Bursaya İl Milli Eğitim müdürü olarak atandı. Sırada diğer isimlerin olduğu ifade ediliyor. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Sırada olan MEB Bakan Yardımcısı  Yelkencinin yakın çalışma arkadaşı olan ekibindeki diğer isimler ise şöyle: Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin YILMAZ, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar ÇAĞLAR, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan AYDIN , Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık ASLAN , Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜNDAY, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan UYGUN , Adalar İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşe VURALın kısa süre önce Bakan Yardımcısı olarak atanan Ömer FARUK YELKENCİyi Ankarada ziyaret ettikleri ve il müdürlüğü konusunu istişare ettikleri biliniyor. 

Ajanskamu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum