Milli Eğitim Bakanlığında 2 genel müdür daha görevden alındı

Milli Eğitim Bakanlığında 2 genel müdür daha görevden alındı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İnşaat ve Emlak genel Müdürü Umut Gür’ü ve Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Murat SÜT'ü görevden aldı

Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya oldu

Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamalar devam ediyor. Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Murat SÜT görevden alındı.

Milli Eğititm Bakanı Yusuf Tekin, 1996-2012 yıllarında Milli Eğitim Bakanlığında çeşitli birimlerde görev yapan Fethi Fahri Kaya'yı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü olarak atadı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Fethi Fahri Kaya kimdir?

Fethi Fahri Kaya, 1970 yılında Eskişehir Seyitgazi'de doğdu. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. 1996-2012 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı'nın çeşitli birimlerinde görev alan Fahri Kaya, 2015 yılına kadar Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak hizmet etti. 2015-2017 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünde Merkez Atama Daire Başkanı olarak çalışırken bir dönem genel müdür vekili olarak da görev yaptı. 2017 yılının başında TRT Genel Müdür Yardımcılığına atanan Kaya, evli ve 3 çocuk babası.

İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman oldu

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İnşaat ve Emlak genel Müdürü Umut Gür’ü görevden alarak yerine Özcan Duman’ı getirdi.

Özcan Duman 2018 Yılında Milli Eğitim Bakanlığında İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğünde daire başkanı olarak görev yaptı.

kamudanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum