Milli Eğitim şube müdürü 3 farklı kanser türünü yendi

Milli Eğitim şube müdürü 3 farklı kanser türünü yendi
İzmir'de Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olan Nezahat Özaltun (59), 16 yıllık mücadelesinde 3 farklı kanser türünü yendi.

2 çocuk annesi Nezahat Özaltun, 2007 yılında eline gelen bir kitle nedeniyle doktora başvurdu. Tetkiklerde Özaltun'a meme kanseri teşhisi koyuldu. Operasyonlar ve kemoterapi sonrasında kanseri yenen Özaltun, daha sonra yüzüstü yatamadığını fark edip, hastanede başvurdu. İncelemede, kanserin bu kez karaciğere metastaz yaptığı fark edildi. 10 yıl boyunca hastalıkla mücadele eden Özaltun, bu kez kanser hücrelerinin akciğere sıçradığını öğrendi. Hem karaciğer hem de akciğer kanseri ile mücadele eden Özaltun, tedaviyle hastalığı yenmeyi başardı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

“KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM”

anda sadece koruyucu tedavisinin devam ettiğini belirten Nezahat Özaltun, "Aldığım tedavi sadece koruyucu amaçlı ama çok iyi sonuç veriyor. İşimin başında olmam ve varlığımı birilerine faydalı olarak sürdürmeye çalışmam; bu hastalık ile baş etmemde bana çok güç verdi. Kendimi tebrik ediyorum. Hiçbir şeyden korkmadan hayatı sevmek gerekiyor. Biraz da fazla korkusuzum. Yaşamayı ne kadar seviyorsam ölmekten de o kadar korkmuyorum" dedi. 

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.