Milli Eğitim'deki bu atamanın sırrı ne?

Milli Eğitim'deki bu atamanın sırrı ne?
Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya 11 Temmuzda oldukça iddialı bir şekilde sosyal medya hesabından "Kdz. Ereğli Rehberlik Araştırma Müdürlüğünü tercih edeceğim" paylaşımı yapıp sonrasında Merih Şuğle Ortaokulu'nu tercih etmesi eğitim camiasında soru işaretlerine sebep oldu.

Üçler Sarıkaya'nın mevzuatı bilmeden böyle bir paylaşım yapmayacağı düşünüldüğünde acaba ne oldu da Rehberlik Araştırma Müdürlüğü yerine Merih Şuğle Ortaokulu Müdürlüğünü tercih etti ?

Yönetici atama yönetmeliğinin 6.maddesinin 3.fıkrasına göre "(3) İkinci fıkrada belirtilen niteliklerde aday bulunmaması hâlinde, diğer alan öğretmenlerinden de görevlendirme yapılabilir." maddesi varken Rehberlik Araştırmaya müdür atanmaması da ayrı bir soru işareti olarak gündemde yerini aldı.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Yıllardır pek çok soruşturmaya konu alan ve hiçbir ceza almayan Üçler Sarıkaya'nın masallara konu olacak prensliğinin sırrı ne acaba ?

Mahkemelik olması gereken bu atamada acaba hangi mevzuata göre atama yapıldı ?

Daha önce görev yaptığı Ormanlı Ortaokulu'nda hiçbir başarı gösteremeyen ama zaten başarılarıyla bilinen Cumhuriyet Ortaokulu'na müdür olunca tüm başarıyı kendininmiş gibi gösteren Üçler Sarıkaya'nın şimdi de Merih Şuğle Ortaokulu'na atanması akıllara şu soruyu getirdi ;

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Üçler Sarıkaya'nın kerameti kendinde mi yoksa İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki kadim dostlarında mı ?

pusulagazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum