Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı, kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi

Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı, kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi
Samsun'da CİMER'e şikayet edilen Terme Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı, şikayette yer alan iddialara tepki göstererek "Alnımız ak başımız dik" dedi.

Samsun'da CİMER'e şikayet edilen Terme Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı, kendisi ile ilgili ortaya atılan iddialara, sosyal medya sayfasından yanıt verdi.

Samsun'da Terme İlçe Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı, hakkındaki iddialara sosyal medya sayfasından yaptığı bir açıklama ile cevap verdi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAK

CİMER'e dikkat çekici iddialarla şikayet edilen Terme Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı, şikayetçilerden kendisi ile ilgili belgeleri ortaya koymasını beklediğini ifade ederek, "Hakkımda ve kurumum hakkında yapılan iftiralarla ilgili gereken hukuki işlemler başlamıştır. Çamur at izi kalsın. Çamur atanlar rantı kesilenlerdir. Alnımız ak başımız dik, yolumuza devam ediyoruz. Çok şükür çiğ yemedik, devleti zarara uğratmadık. Kimseye yedirmedik. Yiyemeyen, kurumumdan bir kuruş alamayan, alamadığı için iftira atan herkes hakkında gereken hukuki işlemleri başlattım" dedi.

BELGELERİ SUNACAĞIM

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Hakkında CİMER'e yapılan şikayetin asılsız olduğunu da yaptığı paylaşımda ifade eden Halit Kamçı, konuyla ilgili şunları dile getirdi:

"Elimdeki bilgi ve belgeleri yayınlayacağım. Hakkımda yapılan asılsız CİMER şikayetiyle ilgili belgeleri sunacağım. CİMER'e yazılan asılsız iftiralarla ilgili gereken cevapları vereceğim. Çok şükür ekibimle çalışan arkadaşlarımla bir aileyiz ve bu aileye kimsenin çomak sokmasına izin vermeyip ve gereken evrakları Türk devletinin yüce adaletine teslim edeceğim. Belden aşağı şikayet edenlerin elinde hangi belge, hangi bilgi varsa ortaya koymalarını bekliyorum."

NE OLMUŞTU!
Terme İlçe Öğretmenevi Müdürü Halit Kamçı hakkında CİMER'e, kurum içinde alkol aldığı, öğretmenevi içinde bulunan odasına içki şişeleri olduğu, kurum içinde bir kadın ile görüştüğü, köpük tabak alımı ile ilgili usulsüzlük yaptığı gibi iddialarla, şikayet yapılmıştı.

samsunkenthaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum