Okul müdürlüğünden alındı, öğretmen olarak atandı

Okul müdürlüğünden alındı, öğretmen olarak atandı
Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürü iken hakkında birçok iddia dolaşan Gökhan İncircioğlu hakkında karar verildi. İncircioğlu'nun Oktay-Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi'ndeki müdürlük görevinden alındığı öğrenildi.

Gökhan İncircioğlu için; “Kurumun parasını yemek, usta öğreticileri tehdit etmek, görev vermemek, usta öğreticilerin puanları ile oynayarak şartları tutmayan kişilere görev verip ücret ödeyerek devleti zarara uğratmak, haksız ödemeler ile ücretler almak, yapılmayan kurslar için ödemeler yapmak, kurumu çiftliği gibi kullanmak, organize sanayide bulunan ve halk eğitim üzerinden çalışanlarına kurs açan şirketlerden alınan paraları özel hesaplarına geçirmek” gibi iddialar ortaya atılmıştı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Bunun üzerine bakanlık müfettişleri tarafından uzun bir süre soruşturma açılmıştı. Soruşturma sonucunda İncircioğlu hakkında karar verildi. İlçede bulunan Oktay-Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi'ne müdür olarak atanan İncircioğlu'nun buradaki görevine son verilerek, yine ilçede bulunan Şehit Aydın Berber Teknik ve Anadolu Lisesi'ne öğretmen olarak verildiği ifade edildi.
caycuma.org

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.