Okul müdürü, il müdür yardımcısı olarak atandı

Okul müdürü, il müdür yardımcısı olarak atandı
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Sinan Aydın atanmasından sonra , İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer Demirkan' da İl Müdür Yardımcısı oldu

Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı ve İl Müdürlüğü görevine Sinan Aydın atanırken, Eskişehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer Demirkan'ın da İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandığı öğrenildi. 

Muammer Demirkan kimdir?

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

1967 yılında Eskişehir'in Mihallıççık ilçesine bağlı Gürleyik Köyü´nde doğdu. İlkokulu Gürleyik Köyü´nde, ortaokul ve lise eğitimini Eskişehir İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.

1991 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun olup, 2022 yılında da maliye alanında yüksek lisansını tamamladı.

Rize ve Çankırı illerinde öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

2011 yılında Eskişehir Odunpazarı Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu´nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak, 2013-2021 yılları arasında Hüseyin Erçelebi Anadolu lisesi´nde, 2021 yılından itibaren de Eskişehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde okul müdürü olarak görev yaptı.

Temmuz 2023'te Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Muammer Demirkan, evli ve bir çocuk babasıdır.

medyamidas

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum