Okul Müdürü ve Eğitim Bir -Sen İl Başkan Yardımcısı Hakkında Şok İddilar!

Okul Müdürü ve Eğitim Bir -Sen İl Başkan Yardımcısı Hakkında Şok İddilar!
Eğitim Gücü-Sen Iğdır İl Başkanı Cafer Tayyar Özoğul, Kervansaray Ortaokulu Müdürü ve Eğitim Bir-Sen İl Başkan Yardımcısı S. Y. ve Müdür Yardımcısı Y. T. hakkında okul kömürlerinin zimmete geçirilmesiyle ilgili inanılması güç iddialarda bulundu.

Özoğul açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kervansaray Ortaokulu Müdürü ve Eğitim Bir -Sen İl Başkan Yardımcısı S. Y. ve Müdür Yardımcısı Y. T. okula ait olan, yavrularımızın ve değerli öğretmenlerimizin ısınmaları için Bakanlığımız tarafından gönderilen Okul Kömürlerinin, Kervansaray Okulunun Boyatılmasında görevli bir şahsa Okul Müdürü S. Y.’nin evini boyatmasına karşılık yaklaşık 100 torbaya yakın kömürün verildiği Kervansaray Köyünün halkı tarafından tespit edilmiştir. Köylüler tarafından Taşlıca Karakoluna bildirilmiştir. Olay yerine gelen karakol birimlerince söz konusu bu utanç verici olay tespit edilmiştir. İlk kurulduğumuz günden beri yalnız Öğretmenlerimizin, Öğrencilerimizin ve Yüce Devletimizin kutsallığına, haklarına halel getirilmesine asla müsaade etmedik ve etmeyeceğiz. Bu iş ve anlayışla adı geçen şahısları Cumhuriyet Başsavcılığına ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze bildirdik. Olay yerine giden jandarma ekipleri tutanak altına almış ve kömürlerin verildiği devletin kolluk kuvvetleri tarafından tespit edilmiştir. Göreve geldiği günden beri yavrularımıza bir baba şefkati ile yaklaşan, devletimizin tek kuruşunun dahi helal yere harcanmasına önem veren, eğitim ve öğretimle ilgili büyük ve özverili çalışmalar yapan Iğdır Valisi Sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim’in ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet Canlı’nın bu şahıslar hakkında gerekeni yapacaklarına yürekten inanıyoruz.

 KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu şahıs, devlet malını kendi menfaati ve ihtirasları için kullanma cesaretini kimden alıyor?
Sayın Eğitim Bir Sen İl Başkanı!!! Kervansaray okulunun kömürlerinin satılmasının talimatını siz mi verdiniz yoksa genel başkanınız mı verdi?
Bu kömürlerin şahsa verilmesinin talimatını siz mi verdiniz yoksa kendi ofisinizde yakılması İçin mi kullanacaktınız?
Yoksa sendika olarak Başkan yardımcılarınızla beraber ihalesini başkasının adına aldığınız ve S. Y. ile ortak olduğunuz öğretmen evinin restoranında mı kullanacaktınız?
Bu işi başka okullarda da yaptınız mı? Sizin buradaki komisyon oranınız nedir. Yüzde kaç üzerinde anlaştınız?”
guvengazetesi.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.