Sağlık Bakanı'ndan tam kapanma ve yüz yüze eğitim açıklaması

Sağlık Bakanı'ndan tam kapanma ve yüz yüze eğitim açıklaması
Bilim kurulu toplantısı sonrası konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tam kapanma ve yüz yüze eğitime dair önemli açıklamalarda bulundu.

UZAKTAN EĞİTİME GEÇME TAVSİYESİ ALINDI MI?

ÖĞRENMENLERİN AŞILANMASI

Köy okulları, ve ilkokullar açık olduğu için öğretmenlerin aşılanmasına oradan başladık. 2-3 hafta içerisinde ilkokul öğretmenlerimizin aşılanmasını istiyoruz. 8. ve 12. sınıfların sınav günleri belli olduğu için fırsat eşitliğini sağlamak açısından eğitimin devam etmesi konusunda genel bir değişmez yaklaşım söz konusu. O sınıflarla ilgili öğretmenlerimizin tanımlayıp, ilkokullar dışında aşılamasını yapmak istiyor

Bakan Koca'dan tam kapanma sorusuna yanıt

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası ramazan boyunca uygulanması beklenen tedbirler ile ilgili kurulun önerdiği tavsiyeleri ve koronavirüs pandemisinde son durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Koca'nın 'tam kapanma' ile ilgili açıklamaları şöyle:

"Bugün Bilim Kurulu özellikle bu çerçevede yarından itibaren Ramazan'ın başlamasıyla birlikte. Ne gibi tedbirler alınabilir? Önerilerimiz neler olabilir diye. Genel kapsayıcı bir şekilde, alternatifli bir hazırlık yapıldı. Öneri anlamında.

Yarın Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında kabine toplantısı var. Kabine toplantısında alternatifli kapsayıcı önerileri sunmuş olacağız.

O çerçevede zaten Sayın Cumhurbaşkanımız devamında alınan kararları uygun gördükleri halinde açıklayacak."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.