Skandal ortaya çıkınca okul müdürü istifa etti!

Skandal ortaya çıkınca okul müdürü istifa etti!
İNGİLTERE'de bir okul müdürü kendisine ait odada kadın öğretmenle defalarca cinsel ilişkiye girdiğinin ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa etti.

İngiltere'de bir okulda müdürlük yapan Adam Price, kadın öğretmenle kendi odasında ilişkiye girdi. Okul bahçesinde çocuklar kavga ederken skandal eylemi gerçekleştirmeye devam eden Adam, görevinden istifa etti.

Okula gönderilen isimsiz bir mektup sonrası Adam, meslektaşı ile ilişkiye girdiği ve her gün neredeyse 4 saat kendi odasında meslektaşı ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca görevinden istifa etti.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Öğrenciler kavga ederken müdür kadın öğretmenle cinsel ilişkiye devam etti
Eğitim departmanı sözcüsü John Knowles, yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Evli olan müdür ve kadın öğretmenin okulda cinsel ilişkiye girmeleri asla kabul edilemez. Yaptığımız soruşturma kapsamında, okul bahçesinde iki öğrenci grubun kavga ettiği, başka olayda da üç öğretmenin saldırıya uğradığı sırada müdür Adam, olaylara müdahale etmek yerine kadın meslektaşı ile odasında hiçbir şey olmamış gibi cinsel ilişkiye girmeye devam ettiğini öğrendik."

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

İstifa etti
Adam, yaşanan olaydan sonra öğretmen olarak görev yapmasının doğru olmayacağını söyleyerek istifa etti.
internethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.