Ücretli öğretmenlere kadro teklifi, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi...

Ücretli öğretmenlere kadro teklifi, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi...
CHP Muğla milletvekili Süleyman Girgin tarafından geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve pek çok kesim tarafından tepki toplayan ücretli öğretmenlerin kadroya alınmasına ilişkin sunulan kanun teklifi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğretmen kadrosunda açık bulunması halinde ders ücreti karşılığı derse giren ücretli öğretmenler, ara ara  kendilerine kadro verilmesi yönünde taleplerini birçok mecradan dile getiriyor. Ancak ilgili talep, birçok kesim tarafından tepkiyle karşılanıyor. Ayrıca pek çok defa Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ücretli öğretmenlerin kadroya alınması ile ilgili bir çalışma olup olmadığına yönelik sorulan sorulara kesin bir dille ücretli öğretmenlerin kadroya alınmasına karşı olduklarını, böyle bir çalışma olmadığını söyledi. 

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz günlerde CHP Muğla milletvekili Süleyman Girgin ücretli öğretmenlerin kadroya alınmasına ilişkin teklifi TBMM'ye sunduklarını belirtti. Ancak sözkonusu teklifin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Süleyman Girgin'in ilgili paylaşımı ise şu şekilde:

Ücretli öğretmenlerin kadroya alınmasına ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığına sunulan yasa teklifi ise şu şekilde

kamudanhaber

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.