Vakıfbank’tan 10 yıl vade, aylık yüzde 0,79’dan başlayan faiz oranı ile 1.250.00 TL kredi imkanı

Vakıfbank’tan 10 yıl vade, aylık yüzde 0,79’dan başlayan faiz oranı ile 1.250.00 TL kredi imkanı
Vakıfbank’tan 10 yıl vade, aylık %0,79’dan başlayan faiz oranı ile 1.250.00 TL kredi imkanı sunuyor , detaylar haberimizde

Vakıfbank son günlerde hazırlamış olduğu kredi kampanyalarıyla adından çokça söz ettirmeye devam ediyor. Vakıf bank yine müthiş bir kampanyaya imza atarak resmi sitelerinden duyurdu. Vakıfbank’tan 10 Yıl Vade, Aylık %0,79’dan Başlayan faiz oranı ile 1.250.00 TL Kredi İmkanı. İşte detaylar...

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Vakıf Bank, yeni yıldan itibaren hem mevcut müşterilerini hem de yeni müşterilerini mutlu edecek kampanyalar hazırladı.

Bu kapsamda bankanın hazırladığı kampanyalar merak konusu oldu. 1.250.000 TL'den başlayan, 10 yıl vadeli ve aylık %0,79 maliyetli kredi fırsatı dikkat çekti.

Bankanın internet sitesinde yer alan bilgilere göre ; “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun” kapsamındaki krediler. Bankanın kentsel dönüşüm kredisinden yararlanacaklara, kredinin evini yeniden yapmak isteyen mülk sahiplerine, kiracılara veya en az 1 yıl riskli binalarda yaşamış sınırlı ayni hak sahiplerine yönelik olduğu bilgisi verildi ve taşınmazları riskli yapı olarak belirlenen ve farklı bir taşınmaz satın almak isteyen mal sahipleri Kanun kapsamında kredi kullanacak olanlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sağlanan faiz desteğinden yararlanacak igadelerine yer verildi.

Kredi özelliklerinin devamına baktığımız zaman; 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Hak sahiplerine kullandırılacak faiz destekli kredi tutarı en fazla 1.250.000 TL olabilir ve birden fazla bağımsız bölüme sahip olan hak sahipleri adına faiz desteği sağlanacak toplam kredi tutarı her bir bağımsız bölüm için 1.250.000 TL’yi aşmamak kaydıyla toplamda en fazla 3.000.000 TL'ye kadar yararlanabilir.

Banka tarafından kullandırılacak Kentsel Dönüşüm Konut Kredilerinde konut yapım kredisinin ilk konutu için yıllık %8,4 daha sonraki konutları için yıllık %7,2 oranında, konut edinme kredisi için yıllık %8,4 oranında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca faiz desteği verilecektir.

Kentsel Dönüşüm İşyeri kredilerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca sağlanacak Faiz Desteği ise bireysel iş yerleri için yıllık %4,8 oranında olacaktır.

Hak sahiplerine kullandırılacak faiz destekli konut kredileri için azami vade 10 yıldır ve bireysel işyeri kredileri için 7 yıldır. Kentsel dönüşüm kredisi kullanacak müşteriler ödemelerini eşit taksitli veya bitmiş konut(edindirme) kredilerinde 12 ay, yapım kredilerinde ise 24 ay sadece faiz ödemeli olarak gerçekleştirebilecekler.

kamudanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.