Emeklilere faizsiz kredi müjdesi! 6 banka kampanya başlattı

Emeklilere faizsiz kredi müjdesi! 6 banka kampanya başlattı
Emeklilere kasım ayında faizsiz kredi vereceğini açıklayan 6 banka ismi açıklandı. Emeklilerin nakit ve faizsiz kredi fırsatlarından yararlanabileceği bankalar arasında İş Bankası, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Akbank, Enpara ve Garanti BBVA yer alıyor.

Emeklilere faizsiz kredi veren bankalar hangileri? Geçim sıkıntısı çeken emekliye faizsiz kredi veren bankalar kendi miktarlarını açıkladı.

6 ay vade ile 10 bin ile 25 bin lira arasında değişen miktarlarda bir çok banka emeklilere faizsiz kredi imkanı suncak. Torba yasa ve 2024 yılı zamlarını yakından takip eden emeklilere QNB Finansbank, Enpara, Akbank, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası ve Garanti BBVA tarafından faizsiz nakit avans imkanı sağlanıyor. İşte detaylar...

Emeklilere Özel Kredi Detayları Şöyle:

Enpara: 10 bin lira limitli, masrafsız ve faizsiz 6 ay vadeli kredi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası: 15 bin lira limit ile başlayan ve ek olarak 5 bin lira daha verilerek 20 bin liraya ulaşan bir kampanya başlattı.

Akbank: Yeni müşteriler için 20 bin lira faizsiz nakit avans.

QNB Finansbank: Toplamda 20 bin lira faizsiz finansman, nakit avans ve kredi olarak bölünmüş durumda.

İş Bankası: 20 bin lira limitli faizsiz nakit avans kampanyası.

Garanti BBVA: Kampanyada en yüksek limit olarak 25 bin TL 6 ay vadeli bir şekilde sunuluyor

kamudanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum