En düşük memur maaşı için 29 bin 500 TL olsun teklifi

En düşük memur maaşı için 29 bin 500 TL olsun teklifi
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı en düşük memur maaşının 29 bin 500 TL olarak revize yapılmasını istedi

Balıkesir Milletvekili  Serkan Sarının en düşük memur maaşına yönelik açıklaması ve önerisi şöyle:

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

'AK PARTİ Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “En düşük memur maaşı 22 bin lira olacak.” dediğinde dolar 19,5 liraydı, bugün 26 lira yani Erdoğan’ın verdiği vaat bile dolar karşısında eridi gitti. O gün bu vaadin karşılığı 1.128 dolardı, şimdi 846 dolar; kırk günde gelinen nokta 7.300 lira erime. Her şeye zam üstüne zam; bu, işçimizin, emeklimizin, memurumuzun ve tüm vatandaşlarımızın sadece kırk günde nasıl fakirleştiğinin göstergesidir.

En düşük memur maaşı 29.500 TL olsun

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

En düşük memur maaşına yapılan yüzde 86 zammın yüzde 17,55’i oransal olarak maaşlara yansımış, kalan kısmı 8 bin TL olarak seyyanen zamla tamamlanmıştır. Bu durum maaşlarda adalet dengesini bozacak ve emekli sandığı matrahını etkilemediği için de emekli aylığında mağduriyet yaratacaktır. Güncel ekonomik durum göz önünde bulundurularak en düşük memur maaşı vaadi en az 29.500 lira olarak güncellenmeli, bu artış...'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum