EYT için Cumhurbaşkanlığa soru önergesi verildi

EYT için Cumhurbaşkanlığa soru önergesi verildi
EYT mağdurlarına yönelik bir düzenleme yapılacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için TBMM'ye soru önergesi verildi. Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) mağduriyeti hakkında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay tarafından yazılı olarak yanıtlanmak üzere TBMM Başkanlığı'na 3 Temmuz 2019 tarihinde soru önergesi sunuldu. EYT hakkındaki önerge şöyle:

EYT mağdurlarına yönelik bir düzenleme yapılacak mı? Emeklilikte yaşa takılan kişilerle ilgili verilere ilişkin Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından 3 Temmuz 2019'da Meclise sunulan önerge:

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA 

Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla. 01.07.2019 Ömer Fethi Gürer/ Niğde Milletvekili 

1. Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak bilinen kesim içinde prim ve gün sayısı dolduğu halde emekli olamayan kişi sayısı ne kadardır? 

2. EYT’li olup işsiz kalan ve bir işte çalışmayan kişi sayısı ne kadardır? 

3. EYT mağdurlarına yönelik bir düzenleme yapılması planlanmakta mıdır? 

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum