Polisimiz bekleye bekleye sarı muma döndü! 3600 ek gösterge sözünü unuttunuz!

Polisimiz bekleye bekleye sarı muma döndü! 3600 ek gösterge sözünü unuttunuz!
Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Mecliste yaptığı konuşmasında 'Polisimiz bekleye bekleye sarı muma döndü. Seçim döneminde polise 3600 ek gösterge için verdiğiniz sözleri dolaba kaldırdınız, sözünüzü unuttunuz.' dedi.

İLHAMİ ÖZCAN AYGUN (Tekirdağ) – Polisimiz bekleye bekleye sarı muma döndü. Seçim döneminde polise 3600 ek gösterge için verdiğiniz sözleri dolaba kaldırdınız, sözünüzü unuttunuz. Nisan ayında bu konuda soru önergesi vermiştim, yanıt bir sene sonra geldi. İçişleri Bakanı Soylu bir cümlelik yanıtında ek gösterge için çalışmanın hâlen devam ettiğini söylüyor. Alt tarafı ek gösterge vereceksiniz ama uzattıkça uzatıyorsunuz. Seçim vaadinizi artık yerine getirin diyoruz. Bakınız, bekçi için çok hızlı bir yasa teklifi getirdiniz, buna madde ekleyip polisin ek gösterge sorununu çözelim. Zor koşullarda çalışan polislerimize borcumuz büyüktür. Bu çerçevede, polislerimizin ek göstergesinin 3600’e çıkartılarak hak ettikleri maaşı almaları, emekli olduklarında emekli aylıkları ve ikramiye artırılması hepimizin, boynumuzun borcudur.

Ancak bugün polisimizin hakkında böyle güzel konuşmaların arkasından maalesef şu fotoğrafı paylaşmak istiyorum: Tekirdağ Süleymanpaşa’da, vatandaşımızla, Nevzat Yarapsanlı ile polisin karşılaşması sonucunda vatandaşımızın getirildiği durum bu. Kanunlar çerçevesinde polisimiz haklı olabilir ama kanunlar çerçevesinde…

Kamubiz.com ÖZE/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ