25 yıllık memura müdürlük görevi!

25 yıllık memura müdürlük görevi!
Nazilli Belediyesi birimlerinde görev değişikliği devam ediyor. 25 yıllık devlet memuru Esma Bayar Mali Hizmetler Müdürlüğüne getirildi.

Nazilli Belediyesi'nde flaş görev değişikliği. Belediyede bir müdür değişikliği daha yaşandı. Yeni Mali Hizmetler Müdürü Esma Bayar oldu.

Nazilli Belediyesi’nde müdürlüklerde değişimler devam ediyor. Son olarak Mali Hizmetler Müdürlüğünde değişikliğe gidildi. Fatih Bağcı’nın izne ayrılmasının ardından göreve 25 yıllık devlet memuru Esma Bayar getirildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Esma Bayar kimdir?

25 yıllık Devlet Memuru olan Esma Bayar, Karacasu Yenice Belde Belediyesi'nden Nazilli Belesiyesi'ne geçiş yapmış. 
Bugüne kadar Nazilli Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İşletme İştirakler, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Muhasebe Müdürlüklerinde görev yapan Esma Bayar, 2020 yılından bu yana Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde Şef Memur olarak görev yapıyordu.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

aydinyenihaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.