Belediye Başkanın kardeşi bakın nereye genel müdür oldu!

Belediye Başkanın kardeşi bakın nereye genel müdür oldu!
Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, kardeşi eski Vali İbrahim Taşyapan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü oldu

Aynı zamanda Kayseri'nin Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan'ın ağabeyi olan eski Vali İbrahim Taşyapan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü oldu. Yeni Genel Müdür görevi devraldı ve hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı.

GÖREVİ DEVRALDI

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları kapsamında İçişleri Bakanlığı'nda da yeni atamalar yapıldı. Yeni atamalar kapsamında Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne İbrahim Taşyapan getirildi.Taşyapan, görevi aynı zamanda Bilecik Valisi olarak atanan Şefik Aygöl'den devraldı.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

BAŞKAN TAŞYAPAN'IN AĞABEYİ

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, ağabeyinin bu güne kadar zor görevlerin üstesinden başarıyla geldiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle şimdi yeni bir göreve başladı. Gurur duyduk. Allah yardımcısı olsun. Başarılar diliyorum. Bu görevi de Devlet için Millet için başarıyla yerine getireceğine olan inancımız tam. Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.

kayseriolay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum