Görevden alınan il müdürünün ardından davul zurna çaldılar

Görevden alınan il müdürünün ardından davul zurna çaldılar
Geçtiğimiz günlerde, Tarım ve Orman Bakanlığında İzmir İl müdürü Mustafa Özen görevden alınmıştı. Müdürün gidişi davul ile kutlandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alınan İzmir İl Tarım ve Orman müdürü Mustafa Özen’nin ardından müdürlük önünde davul çalarak kutlama yaptı…

CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesi ile Mustafa Özen'in İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinden alınmasının sonrası müdürlük binasının girişine davul zurna gönderildiği ve eğlence yapıldığı öğrenildi.

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinde bulunan Mustafa Özen, geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı kararnamesi sonrası görevden alınarak merkeze çekilmişti.

Özen'in görevden alınması sonrası ise ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. İddiaya göre Özen'e muhalif olan bazı birliklerin Cumhurbaşkanlığı kararı sonrası kutlama yapmak için müdürlük binasının önüne davul zurna gönderdiği ortaya çıktı.

yeniasır

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.