İki büyükşehirde işçi maaşlarına yüzde 40 zam yapıldı

İki büyükşehirde işçi maaşlarına yüzde 40 zam yapıldı
Belediyelerde, işçilerin toplu iş sözleşme süreci sürüyor. En son Samsun ve Sakarya Büyükşehir Belediyelerinde işçilere yüzde 40 zam yapıldı

Toplu iş sözleşmesi kapsamında işçi ücretlerinde yapılan artış gündemden düşmüyor. Toplu sözleşmede umduğunu bulamayan memurlara nazaran işçiler yapılan sözleşmelerden memnun ayrılıyor. Son TİS sürecinde Sakarya ve Samsunda işçilere %40 zam yapıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi işçilerine yüzde 40 zam!

Hizmet İş Sendikası ile Protokol İmza Töreni AKOM’da gerçekleştirildi. Büyükşehirde çalışan 4 bin 40 kişiye yüzde 40 zam yapıldı.

Samsun Büyükşehir’den personele yüzde 40 zam

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde 5 bine yakın personelin merakla beklediği maaş zammı ek protokol ile netlik kazandı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, net asgari ücretin üzerine yapılan yüzde 40 artışla en düşük işçi maaşının 16 bin lira olduğunu açıkladı.

En düşük işçi maaşımız 16 bin lira oluyor. Aile ve çocuk yardımı ve ikramiyeyle en düşük işçi maaşı 17 bin 250 liraları buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.