İşçilerle toplu iş sözleşmesi imzalandı! Maaşlara zam yüzde 60 oldu!

İşçilerle toplu iş sözleşmesi imzalandı! Maaşlara zam yüzde 60 oldu!
Toplu iş sözleşmesi işçilerin yüzünü güldürdü. Yerköy Belediyesindeki 205 sendika üyesinin maaşına yüzde 60 zam yapıldı.

Yerköy Belediyesinde çalışan işçilerle sendika arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde maaşlara yüzde 60 zam konusunda anlaşma sağlandı

Hizmet İş Sendikası ile Yerköy Belediyesi arasında 205 sendika üyesini kapsayan 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile Hizmet İş sendika üyesi işçilerin ücretlerine birinci altı ay için sosyal haklar hariç yüzde 60 oranında ücret zammı yapıldı. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız yaptığı açıklamada: 'Yerköy Belediye Başkanımız bir ilke daha imza atarak, pandemi döneminde kimse dışarı çıkamazken maske toplayan, araç arkasında soğuk sıcak demeden gece gündüz çalışan, saha çalışanlarına duyarsız kalmayacağını belirtmiş ve saha çalışanlarına heray maaşla ödenmek üzere net 1000 TL temizlik ve koku yardımı adı altında bir zam yapmıştır. Kıymetli belediye başkanımız biz bir aileyiz, çalışanlarımızda bu ailenin bir ferdi, çalışanlarımızı hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik, bundan sonrada ezdirmeyeceğiz.' dedi

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

ilerigazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.