Kamu-Sen memurların çözüm bekleyen sorunlarını Bakan'a iletti!

Kamu-Sen memurların çözüm bekleyen sorunlarını Bakan'a iletti!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan toplu sözleşme sonrası ilk kez Kamu-Sen 'e ziyarette bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, memurların çözüm bekleyen sorunlarını iletti.

Genel Başkan Kahveci'nin açıklamaları şöyle:

"SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ NOKTASINDA ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE HER ZAMAN DİYALOG İÇİNDE OLACAĞIZ"

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

"Çalışma Bakanlığı ile var olan ilişkilerimizi bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de daha da geliştirerek karşılıklı diyalog içerisinde sürdürme amacındayız.

Kamu çalışanlarının sorunlarının çözümün noktasında sadece toplu sözleşme sürecinde değil her zaman ve her platformda Çalışma Bakanlığı ile diyalog içerisinde bulunmaktan memnuniyet duyacağız.

Konfederasyonumuz, çalışma hayatının her bir sorununu gündeme taşıma ve çözme çabası içindedir. Yardımcı hizmetliler, 3600 ek gösterge, vergi dilimleri, bayram ikramiyesi, tüm ek ödemelerin emekliliğe sayılması, kira, ulaşım, ısınma yardımı, 8 bin 77 TL’lik artışın emeklilerimize yansıtılması gibi birçok konu çözüm beklemektedir. Her bir başlıkta atılacak olumlu adımlar için katkı sağlamaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Ayrıca, daha iyi bir çalışma yaşamı, daha sağlıklı bir örgütlenme ve toplu sözleşme düzeni için 657 Devlet Memurları Kanunu’nda ve 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’nda yeni düzenlemelere ihtiyaç duyulduğu gerçeğinden yola çıkarak bu konularda çalışmalar yapacak, değişiklik önerilerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışma Bakanlığı’ndan bu konudaki taleplerimizi gündemine almasını ve bu konularda bir reform yapılmasına öncülük etmesini beklemekteyiz.

Sayın Bakan’a nazik ziyaretleri için Türkiye Kamu-Sen camiası adına teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum