Memur-Sen, 3 maddelik talebini Cumhurbaşkanlığa iletti

Memur-Sen, 3 maddelik talebini Cumhurbaşkanlığa iletti
Cumhurbaşkanı Yardımcılığına atanan Cevdet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Memur-Sen 3 önemli talepte bulundu

Memur-Sen Heyeti olarak; Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirilen Sn. Cevdet Yılmaz’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Görüşmede, kamu görevlilerimizin sorunlarını, talep ve beklentilerini aktardık.

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın  “en düşük memur maaşını en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceğiz.” ifadesinin iş barışının sağlanması, kayıpların telafi edilmesi, beklentilerin hayata geçirilmesi noktasındaki önemini ifade ettik.

Bu çerçevede, gelir dağılımında adaletin sağlanması, ücret kayıplarının telafi edilmesi ve çalışanlar arasında iş barışının temin edilmesi için;

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

1- 22.000₺'ye yükseltilecek en düşük memur maaşının tüm ünvanlara teşmil edilerek adil bir şekilde yansıtıldıktan sonra %6 T.S. artışı ve enflasyon farkının uygulanmasını ifade ettik.

2- 1.Dereceye 3600 Ek Gösterge, 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

3- Memura Kira Yardımı konularının da zamana bırakılmadan, Meclisin İlk Yasal Düzenlemesinde yer alması gerektiğine ilişkin beklentiyi aktardık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum