Memurlara 7 bin 650 TL kira yardımı ve 4 bin 850 TL bayram ikramiyesi verilecek mi? Hakem Kurulu kararı..

Memurlara 7 bin 650 TL kira yardımı ve 4 bin 850 TL bayram ikramiyesi verilecek mi? Hakem Kurulu kararı..
Hakem krulu memurların bayram ikramiyesi ve kira yardımı hususlarında karar aldı! 5. kez toplanan Hakem Kurulu, memurların bayram ikramiyesi konusundaki nasıl karar verdi?

Memura 7650 TL Kira Yardımı Verilecek mi?

Memur maaşlarına ek olarak aylık kira yardımı konusunu da gündeme taşıyan Memur-Sen, 55 uzlaşılamayan madde arasında bulunan kira yardımından red yedi. Memurların yüzde 93’ünün kira yardımı talep ettiği belirtilirken, kira yardımı reddedilen talepler arasında yer aldı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Memura 4850 Lira Bayram İkramiyesi Verilecek mi?
Memur-Sen’in teklifinde bulunan bayram ikramiyeleri de merak edildi. Ramazan ve Kurban bayramlarında memurlara ayrı ayrı 4.850 lira ikramiye ödemesine dair teklifin de yine 55 uzlaşılamayan madde arasında olduğu öğrenildi. Bu kapsamda anlaşmaya varılamayan bayram ikramiyesi konusu da reddedilen maddeler arasında yer aldı. Yani memurlar için verilen bayram ikramiyeleri 4.850 TL seviyesinde olmayacak.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

edirnejethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum