Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in adaylığına tepki!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in adaylığına tepki!
14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’nin Ordu Milletvekili Aday listesi merak edilirken, bu sabah kulislerde dolaşan listeye büyük tepkilere yol açtı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri AK Parti’de birbirinden farklı milletvekili aday listeleri ortalıkta dolaşırken, bu sabah kulislere bomba bir iddia yer aldı. AK Parti’de Ordu’da ilk sırada Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i aday yapacağı ciddi şekilde konuşulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her büyükşehirde bir bakanı milletvekili aday yapacaklarını açıklamasının ardından Aslen Tokatlı olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Ordu’dan aday olacağı belirtiliyor.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

İddiaya göre Ordu’da ikinci sırada ise aslen Trabzonlu olan İbrahim Ufuk Kaynak ile üçüncü sırada ise eski milletvekili Mustafa Hamarat’ın yer aldığı konuşuluyor. Listenin böyle olmasına ise tepkiler gelmeye başladı. Bu sıralama ve listenin AK Parti’nin Ordu’da bitmesi anlamına geleceği savunulmaya başlanırken, tepkilerin odağında Numan Kurtulmuş yer alıyor.

AK Parti İl Yönetiminde bulunan Yeni Dönem Gazetesi Sahibi Mustafa Kaya, kendi internet sitesine “AK Parti’de Şok Liste” başlığıyla yayınladığı haberde tepkisini dile getirdi.

Haber şöyle;

Her an AK Parti teşkilatlarından istifa haberleri gelebilir. AK Parti'de neler oluyor! AK Parti Ordu milletvekili adaylık listesinin ilk üç ismine büyük tepkiler çığ gibi büyüyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un AK Parti Listesine müdahale ettiği iddiaları yayılmaya başladı.

ORDU’DA AK PARTİ’Yİ BİTİRME OPERASYONU

Ordu’da ulusal yayın yapan TV 52’nin sosyal medya hesabında da AK Parti’nin listesine tepki vardı.

Paylaşım şöyle;

ORDU'DA AK PARTİYİ BİTİRME OPERASYONU

AK Parti Ordu'yu gözden mi çıkardı. Kulislere yansıyan öyle bir liste iddiası var ki bu söylemi doğrular nitelikte. Listesinin bir numarası Tokatlı, iki numarası ise Trabzonlu. İşte bu iddialar teşkilat başta olmak üzere tüm camiayı ayağa kaldırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm bakanların milletvekili adayı olacağını duyurmuştu.

Ordu'nun payına da iddialara göre Tokatlı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer düştü. Tek skandal Tokatlı bir ismin listenin bir numarasında yer alması değil Trabzonlu sosyal medya fenomeni İbrahim Ufuk Kaynak da Ak Parti Ordu listesinin ikinci sırasında yer alıyor.

KAHVECİ İSYAN ETTİ

AK Partili Gazeteci Bahtiyar Kahveci de tepki gösterenlerden birisi oldu.

Kahveci'nin paylaşımı şöyle;

Eeeeeeyyyyyy AKP Genel Merkezi. Duyuyorum ki AK Parti'yi yine yok saymış ve kafanıza göre liste peşindeymişsiniz. Bakın benden söylemesi. Kamuoyunda, teşkilatlarda, seçmende, sandıkta ve bilimum yerlerde bir gram karşılığı olmayan bir kişi bile açıklayacağınız listede yer alırsa; siz de havanızı alırsınız. Bakın isim zikretmiyorum. Kim hak ediyor ve yükü alıyorsa onu yazın. Başka türlü gelmeyin karşıma. Yoksa AK Parti tarih olur. En azından Ordu'da...

orducu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.