Son promosyon anlaşması ile memurlara 14 bin 400 TL ödenecek

Son promosyon anlaşması ile memurlara 14 bin 400 TL ödenecek
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, personelin maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka ile promosyon ihalesini imzaladı.

Yenişehir Belediyesi bünyesinde memur, kadrolu, sözleşmeli ve Yenişehir Belediyesi Personel Limited Şirketindeki çalışanları kapsayan 3 yıllık banka promosyon ihalesi tamamlandı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

En yüksek teklifi veren banka ile yapılan anlaşma gereği belediye çalışanlarına tek seferde 14 bin 400 TL ödenmesi için imzalar atıldı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit:

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

“Güzel bir Yenişehir için özveriyle emek veren memur, kadrolu, sözleşmeli ve personel limited şirketimizdeki çalışanlarımızı kapsayan 3 yıllık banka promosyonu için 14 bin 400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun" dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.