AKBANK'TAN Konut Kredisi Sürprizi! %2,94 Oranla En DÜŞÜK FAİZLİ Konut Kredisi Sizi Bekliyor

AKBANK'TAN Konut Kredisi Sürprizi! %2,94 Oranla En DÜŞÜK FAİZLİ Konut Kredisi Sizi Bekliyor
Konut kredisi faiz oranı gıpta ettirdi! Hayalindeki eve sahip olmak isteyenler Akbank'a koşuyor! Banka, ilk evim kampanyasına özel olarak sunduğu dev fırsat ile en düşük faizle konut kredisi imkanı sunuyor. İşte detaylar...

Ev almak isteyenler için Akbank, ilk evim konut kredisinde örnek ödeme tablosunu açıkladı! Banka uygun faiz oranları ile araştırma yapan müşterilere, avantajlı faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor. Akbank, internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiği ilk evim konut kredisiyle ilgili duyurusunda, aylık %2,90'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi verildiği belirtildi. Detaylar haberimizde..

Konut kredisi faiz oranlarında en uygun seçenek, Akbank'ın "İlk Evim" kampanyası oldu. Merkez Bankası'nın politika faizindeki artışa rağmen bu kampanyada henüz güncelleme yapılmadı ve faiz oranı hala yüzde 2.94 seviyesinde bulunuyor. Bu oranla çekilen 10 yıllık 1 milyon TL'lik kredinin aylık taksiti 30 bin 337 TL'ye ulaşıyor.

Akbank Örnek Ödeme Tablosu

Kredi Tutarı: 300.000 TL
Vade: 120 ay
Faiz Oranı: %2,94
Kredi Tahsis Ücreti: 1.500 TL
Taksit Tutarı : 9.101,19 TL
Diğer Ücretler: 14.620 TL
Yıllık Toplam Maliyet Oranı: %44,7337
Toplam Geri Ödeme Tutarı: 1.108.261,36 TL


Detaylı bilgi ve uygun ödeme planları için Akbank şubelerine bekliyoruz.

Ev Sahibi Olmanın Tam Zamanı! Bankaların Dev Buluşmasıyla En Düşük Faizli Konut Kredisi Sizi Bekliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum