Belediye başkanı seçilen ve seçilemeyen ünlü isimler hangileri?

Belediye başkanı seçilen ve seçilemeyen ünlü isimler hangileri?
31 Mart yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen ve seçilemeyen ünlü kişiler arasında kimler yer aldı?

2024 Yerel Seçimleri'nde Erdal Beşikçioğlu, Hakan Peker, Lâl Denizli, Mesut Yar, Nasuh Mahruki, İrfan Değirmenci, Gökhan Zan ve Davut Güloğlu gibi pek çok ünlü isim belediye başkanı olabilmek için yarıştı.

- Oyuncu Erdal Beşikçioğlu: Cumhuriyet Halk Partisi Ankara - Etimesgut adayı, 56,17 oy oranı ile ilk sırada.

- Lâl Denizli: Cumhuriyet Halk Partisi İzmir - Çeşme adayı, yüzde 54,00 oy oranı ile rakiplerini geride bırakmış durumda.

- AKUT'un kurucusu ve sporcu Nasuh Mahruki: Bağımsız olarak İstanbul -Beşiktaş adayı, yüzde 11,09 oy oranı ile CHP ve MHP adaylarının ardından üçüncü sırada.

- Şarkıcı Davut Güloğlu: Yeniden Refah Partisi / Düzce Belediyesi adayı, yüzde 29,52 oy oranı ile AK Parti adayının ardından ikinci sırada.

- Hakan Peker: İYİ Parti / Safranbolu adayı, yüzde 4,56 oy oranı ile beşinci sırada yer aldı.

- Emekli futbolcu Gökhan Zan: Türkiye İşçi Partisi / Hatay Büyükşehir Belediyesi adayı, yüzde 1,98 dördüncü sırada.

- Gazeteci İrfan Değirmenci: Türkiye İşçi / Partisi Ankara - Çankaya adayı, yüzde 5,93 oy oranı ile CHP ve AK Parti adaylarının arkasında yer aldı.

- Gazeteci ve sunucu Mesut Yar: Bağımsız / Muğla - Datça adayı, %7,39 oy oranı ile CHP ve MHP adaylarının arkasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.