Ünlü Ekonomist, Dolar Coşacak 65 TL Olacak Dedi!

Ünlü Ekonomist, Dolar Coşacak 65 TL Olacak Dedi!
Selçuk Geçer'e göre dolar ne zaman 65 TL olacak? Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer dolarla ilgili ortaya attığı 65 TL iddiasının arkasında! Geçer, dolar için 65 lira tahmini için tarih bile verdi.

Dolar ve altın kuruna ilişkin yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Ekonomist Selçuk Geçer, 2024 yılı Haziran ayında doların 65 TL'ye kadar yükseleceğini öngördü.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalından seçim sonrasında dolar kuru için yorumda bulundu. Dolar kurunun coşacağını ifade eden Geçer, "İddia ediyorum" sözleriyle vurguladı. Dolar için "en düşük" ifadeleriyle o rakamı işaret etti.

DOLAR O TARİHTE FIRLAYACAK

Uzman isim çarpıcı öngörülerde bulunarak dolar için tahmindelerini duyurdu. Seçim gününü işaret eden uzman isim, dolar kuruna dair öngörüsnün 60 TL olduğunu paylaştı.

Özellikle seçimlerden sonra 60 TL'nin bile üzerine çıkabileceğini işaret eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, "Hele ki bu seviyelerde tutarlarsa yani 45'e çıkartmayı 30, 32 seviyelerinde tutarlarsa arkadaşlar seçime kadar emin olun bakın iddia ediyorum en az 65 liralık Dolar kuru göreceğiz" ifadelerini kullandı.

halk tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum