2 öğretmen öğrencileriyle buluşamadan hayatını kaybetti!

2 öğretmen öğrencileriyle buluşamadan hayatını kaybetti!
Okullar açıldı, milyonlarca öğrenci öğretmenleri ile buluşurken, Nagihan ve Mustafa öğretmenden okullar açılmadan üzücü haber geldi

Okulların açılmasına kısa süre kala iki ilimizden acı haber geldi. Muğlada Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni Nagihan Erenler ve Aydın Çine'de öğretmen olan Mustafa Çelik  vefat ettiler.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Nagihan öğretmen, okulların açıldığı gün kansere yenik düştü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni Nagihan Erenler, okulun açıldığı gün öğrencilerine kavuşmak isterken kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Evli bir çocuk annesi sevilen öğretmen Nagihan Erenler, Hallaç Mezarlığında gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. (İHA)

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Aydınlı öğretmen yaşamını yitirdi

Aydın'ın Çine ilçesinde öğretmenlik yapan 45 yaşındaki Mustafa Çelik, okullar açılmasına saatler kala hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, öğretmenlik yapan 2 çocuk babası Çelik, okullar açılmadan önce arkadaşlarıyla balığa gitti. Bir süre sonra aniden rahatsızlanan Mustafa Çelik yaşamını yitirdi. (yeniasır)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.